HTML

Friss hirek

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

BZP-t, új tipusú drogot foglaltak le vidéken.

2009.03.16. 14:36 Jean Reno

Új típusú drogokat foglalt le a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a rendőrség kábítószerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást; az ügynek három gyanúsítottja van - közölte a rendőrség hétfőn Miskolcon.
 
Összesen 1600 darab új típusú, "DIABLO" feliratú, piros színű, feltehetően BZP-t tartalmazó tablettát foglaltak le a hétvégén - mondta Varga Sándor alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztályának vezetője sajtótájékoztatón.

Polgár belterületén csaptak le a rendőrök egy személygépkocsira, ennek átvizsgálása során találták meg a jelentős mennyiségű kábítószert. A fiatal férfi miskolci tartózkodási helyén további 207 gramm speedpor, körülbelül 920 grammnyi marihuána és 454 darab, szintén feltehetően BZP tartalmú tabletta került elő, valamint kábítószer terjesztéséhez használatos tárgyi eszközök és készpénz. A nyomozók egy fegyvert is találtak - mondta.

Két embernek az előzetes letartóztatását indítványozták.

Szólj hozzá!

Címkék: drog kábítószer marihuana speed

A bejegyzés trackback címe:

https://frisshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr71005502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása